Yhteystiedot

Visator
Lappeentie 19-21
55100 IMATRA
p. 0400 238348, 055434240
f. 05 5434220
email: visator@pp.inet.fi

1 v.  Monikertaviisumi (toim.aika n. 2 viikkoa)

Vuosiviisumi on voimassa 12 kk ja oikeuttaa oleskeluun

Venäjällä 90 päivää 180 päivän aikana.

Viisumia varten tarvitset:

  • Passin, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
  • Värillisen passikuvan, joka ei saa olla 6 kk vanhempi
  • Matkavakuutustodistuksen vakuutusyhtiöstäsi vähintään viisumin voimassaoloajalle
  • Tämän viisumin saamiseksi Teillä on oltava yksi kerta- tai monikerta- tai ryhmäviisumi edellisen vuoden aikana.

2 v.  Monikertaviisumi (toim.aika n. 2 viikkoa)

Vuosiviisumi on voimassa 24 kk ja oikeuttaa oleskeluun

Venäjällä 90 päivää 180 päivän aikana.

Viisumia varten tarvitset:

  • Passin, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
  • Käyntihistoria; 2 edellistä vuosiviisumia peräkkäin + 1kk sis. käyntejä
  • Värillisen passikuvan, joka ei saa olla 6 kk vanhempi
  • Matkavakuutustodistuksen vakuutusyhtiöstäsi vähintään viisumin voimassaoloajalle

1 v. Monikertaviisumi (toim.aika n. 6-7 viikkoa)

Monikertaviisumissa on rajattu käyntimäärä (90 pv/6kk) ja sen voi saada 3kk, 6kk tai 12kk:n ajaksi. Kauttamme saatavat monikertaviisumit ovat kaupallisia- tai kulttuurimatka viisumeita.

Monikertaviisumin anomisen voi aloittaa vaikka vanha viisumi on vielä voimassa. Alkuun pääsee täytetyllä ja allekirjoitetulla anomuskaavakkeella sekä passikopiolla. Kun monikertaviisumia varten tarvittava puolto on myönnetty toimitetaan hakemus konsulaattiin, jolloin tarvitsemme alkuperäisen passin, yhden passivalokuvan sekä matkavakuutustodistuksen. Monikertaviisumin toimitusaika jakautuu seuraavasti: Ministeriön käsittelyaika n. 4 viikkoa (30 vrk), konsulaatin käsittelyaika 6-10 arkipäivää. Kokonaistoimitusaika on noin 6 viikkoa.

Emme vastaa mahdollisista konsulaatin tekemistä muutoksista aika- / käyntirajoituksiin.

  • Passin, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
  • Värillisen passikuvan, joka ei saa olla 6 kk vanhempi
  • Matkavakuutustodistuksen vakuutusyhtiöstäsi vähintään viisumin voimassaoloajalle
  • Hakuvaiheessa tarvitsemme  passikopion, koska puollon haku kestää n.30 päivää. Passia tarvitaan kokoajan kun asiakirjat ovat konsulaatissa, joka kestää 7-10 venäjän arkipäivää. 

Urheiluviisumi n. 6 viikon hakuajalla (lapset 5-17v.)

Vuosiviisumi n.6 viikon hakuajalla on voimassa 12 kk ja oikeuttaa oleskeluun Venäjällä 90 päivää 180 päivän aikana. n. 6 viikon hakuaika sisältää puoltokäsittelyn, joka kestää n. 5 viikkoa ja konsulaattikäsittelyn n. 1 viikon.

Viisumia varten tarvitset:
  • Passin, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
  • Värillisen passikuvan, joka ei saa olla 6 kk vanhempi
  • Matkavakuutustodistuksen vakuutusyhtiöstäsi, vähintään viisumin voimassaoloajalle, hakijalla oltava oma matkavakuutus
  • Kopio toisen vanhemman passista, jos hän on syntynyt Venäjällä, tarvitaan suomalaiselta vanhemmalta maistraatin vahvistama lupa viisumin myöntämiseen (lupa voi olla vapaamuotoinen)
  • Mikäli jomman kumman vanhemman sukunimi on eri kuin lapsen , tarvitaan virkatodistus tai väestörekisteriote lapsen nimellä.